Over Gitta

Over Gitta

Ik deel van alles met je, maar wie ben ik eigenlijk?

Ik woon (als ik niet in Fritz mijn camperbus woon) in Haarlem, waar ik geboren en getogen ben. Na een paar jaar Amsterdam ben ik teruggekeerd naar de stad waar ik van hou, met de man waar ik van hou. Na een jaartje kwam daar Saartje bij, onze ‘Spaarnelanden terriër’ (lees: fraai geslaagd kruisinkje van een paar rassen).

Vallen en weer opstaan

Ik heb sinds 2004 mijn eigen bedrijf gehad, eerst ‘fris in communicatie’ en sinds 2016 ‘fris & zo’. Ik werkte in het begin als interim communicatie adviseur voor verschillende opdrachtgevers en later specialiseerde ik me in online communicatie, zoals social media, intranet en websites. Na jarenlang stevige trajecten te hebben getrokken, hard te hebben gewerkt en heel veel vrije uren vrijwillig te hebben gestoken in bestuursrollen bij VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) en Social Media Club Amsterdam, viel ik in het najaar van 2014 flink om: een burn out.

Na twee jaar mijmeren, overpeinzen, frustreren, herstellen, vloeken, vertwijfeling, zoeken, bijklussen, huilen, lachen en praten was ik weliswaar hersteld van de burn out, maar wist ik nog steeds niet wat ik nou écht wilde in mijn leven. Ik was als mens veranderd, wist mijn valkuilen en grenzen beter te herkennen en durfde me kwetsbaarder op te stellen – maar ik wist nog steeds niet wat ik nou met mijn professionele leven wilde doen. En hoe.

Mijn ambitie

Tot begin 2017 opeens als een visioen die in de bijbel niet zou misstaan mijn ambitie duidelijk werd: ik ga van mijn hang naar avontuur, reizen, duurzamer leven en onderzoeken mijn nieuwe leven maken. Met achterlating van partner, hond en huis laad ik Fritz de camperbus in en ga ik op weg. In eerste instantie binnen Nederland, maar wie weet waar het pad wat ik te bereizen heb, mij brengt. En ik neem in dit blog jou mee op mijn reis.

Wat ik kan

Ik ben een praktische ideeënknoper. Ik spar, ontwar, organiseer en communiceer voor mensen en organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken. Ik ben een avonturier. Ik geniet van ontdekken, reizen, starten & bouwen. Van uitproberen, inspireren en geïnspireerd worden. Van het leven! Raak me oprecht en ik zet al mijn energie, expertise, ideeën, netwerk en eigenheid in.

Wat ik wil

Ik wil duurzamer leven – voor de aarde, voor mijzelf en mijn omgeving
Ik wil kleiner, vrijer, flexibeler leven
Ik wil ontspullen en onthechten van plekken en verplichtingen
Ik wil onderzoeken, vloeken, geïnspireerd worden en inspireren
Ik wil me kwetsbaar op- en openstellen
Ik wil schrijven, delen en mezelf zijn ‘for a living’

En dat is wat ik ga doen!