Locatie tippen

Weet je een plek waar we kunnen staan met Fritz? Voor een dagje, nachtje of week? in Nederland of elders in Europa? Of bied je een plek aan op je eigen terrein? Uiteraard willen we als tegenprestatie graag onze handen uit de mouwen steken!

Dien die gouden tip hier in en wie weet is dit plekje straks onderwerp van een blog!
Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk ‘off the grid’ willen leven, dus niet op campings en dergelijke.

O ja, wel even handig om rekening mee te houden als je een locatietip doorgeeft:

  • De bus is ca 2 meter breed en bijna 6 meter lang. Hij is een lekkere forse vent van 2500 kg (om en nabij). Fritz is geen 4×4 dus tenzij je wilt dat het volgende onderwerp van een blog is hoe ik door een tractor wordt weggetrokken uit de klei, moet de ondergrond waar we kunnen staan wel een beetje stevig zijn en bij voorkeur ongeveer waterpas (anders rollen we ons bed uit).
  • In principe heeft Fritz geen electra of sanitair nodig want hij is zelfvoorzienend. Maar een watertappunt ergens in de buurt is soms wel handig en mocht je een keer een douche in de aanbieding hebben, dan wordt dat ook erg gewaardeerd ;-).
  • Als je niet zeker weet of de plek die je wil tippen legaal of publiek toegankelijk is, zou ik het fijn vinden als je dat eerst even wil controleren. Ik zou het ook niet leuk vinden als de buurman mijn tuin aanbiedt om vrij te kamperen ;-).